Boek direct

Faciliteiten

Locatie

Hoe werkt het?

MEDISCHE FITNESS AMELAND

Medische fitness is niet heel veel anders dan normale fitness, er wordt zelfstandig gesport en gewerkt aan zelfstandige doelen. Het verschil met gewone fitness is de begeleiding door zorgprofessionals. Wij helpen je graag verder als je een fysiotherapietraject hebt afgerond of als je bent verwezen door de huisarts om je fysieke fitheid te verbeteren zonder daarvoor fysiotherapie te volgen. Medische fitness is maatwerk en daarom is een afspraak met een van onze professionals de eerste stap.

 

Stop therapie, start met trainen

Je hebt een traject met fysiotherapie afgesloten. Hier heb je handvaten gekregen in de vorm van adviezen en oefeningen. Je mist echter structuur en wil graag dat er tijdens je training een professional meekijkt en je bijstuurt waar nodig. Je oefent echter wel zelfstandig. In jouw situatie is medische fitness uitstekend geschikt. Het geeft je structuur in je training en biedt je zekerheid van effectiviteit door de professionele begeleiding.

Faciliteiten

N

airco + ventilatie

N

Fietsergometer (hometrainer)

N

loopband

N

roeiergometer

N

squatrack

N

barbell 20kg (2x)

N

bumper plates (2x25kg, 2x20kg, 2x15kg, 2x10kg, 2x5kg)

N

drop pads

N

battle rope

N

dip station

N

ringen

N

indoboard

N

bosubal

N

plyoboxen

N

weerstandsbanden (loop bands, super bands, multiband)

N

suspension trainer

N

buikspierwiel

N

kettlebell (16kg, 20kg)

N

verstelbare dumbells (2×2-25kg)

N

springtouw

N

slam ball 6kg

N

bokszak

N

draadloze speaker

Locatie

Fabrieksweg 34a
9161 CG Hollum
contact@beweegzorgameland.nl
06 40 55 13 15

De gym is gevestigd op bedrijventerrein Hollum en goed bereikbaar met fiets, auto en te voet. Let op parkeren kan maar met 1 auto.

Hoe werkt het?

1

Boeken

Boek gemakkelijk hier je afspraak via het klantenpanel. Je hebt de keuze uit voordeelbundels of losse toegangstickets. Kies je gewenste datum en tijd en reserveer je afspraak voor de Private Gym

2

Betalen

Na je keuze voor datum en tijdstip wordt je meteen doorgestuurd naar de betaalpagina waar je onder andere met creditcard, ideal en paypal kan betalen

3

Bevestiging van de afspraak

Na betaling is je reservering definitief. Je kunt nu op jouw gewenste dag en tijd in alle vrijheid en rust gaan sporten.

4

Toegangscode

Voor entree krijg je een unieke code waarmee de deur geopend kan worden, heb je kort van tevoren geboekt? Bel dan even aan en we regelen dat je naar binnen kan.

5

Gebruik van de Private Gym

Nadat je met je unieke toegangscode naar binnen bent gekomen kun je de hele ruimte gebruiken om te sporten, behalve de behandelkamer. Zorg ervoor dat je de gebruikte appraten en materialen weer schoon achter laat. Na anderhalf uur kun je de deur weer achter je sluiten.

6

Credits

Je bent nu lid van de community van Beweegzorg Ameland! Elke boeking spaar je punten waarmee je spaart voor kortingen en gratis private gymsessies. Niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je portemonnee. Hoe meer je sport des te meer korting je krijgt.

× Hoe kan ik je helpen?