LEEFSTIJL

Je bent niet ziek, maar onderweg naar beter.

Onze leefomgeving staat bomvol verleidingen en binnen vijf minuten heb je jezelf verwend met een ijsje, frietje of andere lekkernijen. Wil je graag even doorzakken? Geen probleem! De kastelijn giet wel door en roken dat mag dan ook niet ontbreken. Een gezellige avond op vakantie, daar is niets mis mee. Dan mag je best een keertje te veel drinken, roken en ongezond eten. Maar je woont hier, je wekker gaat weer vroeg. De leefomgeving is ook jouw thuis en daar wil je zo lang en gezond mogelijk kunnen wonen. 

Hoe zorg jij ervoor dat je gezond blijft in een omgeving die je constant verleidt tot ongezond gedrag?

 

Want waar jij woont is ook heel veel te beleven! Je kan eindeloos wandelen, fietsen  en als je het wil kun je zwemmen. Daarnaast zijn er tal van sportverenigingen waar je lid kunt worden om sportief bezig te zijn. Er is genoeg ruimte voor ontspanning en beweging. Nu wil je alleen nog de knop omzetten zodat je daadwerkelijk de wilskracht hebt om de ongezonde dingen te laten en de gezonde zaken te doen en blijven doen.

Waar wil je mee beginnen?

Ons aanbod

Leefstijlcoaching

Jij wil je leefstijl veranderen, alleen de manier waarop je dat gaat doen is nog onduidelijk. Wat je wel al weet is dat je het zelf wilt doen. Je zoekt alleen nog naar een goede coach die je inzicht geeft in jouw huidige leefstijl en waar je kan verbeteren. Ook wil je hulp bij het stellen van concrete doelen. Jij weet dat het een langdurig proces is en daarbij weet jij zelf goed wanneer je even hulp nodig hebt.

Jij bent op zoek naar een leefstijlcoach. Iemand die jou bijstaat onderweg naar beter, maar waar jij zelf de regie houdt. 

SLIMMER

GECOMBINEERDE LEEFSTIJLINTERVENTIE

SLIMMER is een programma waarbij jij, samen met anderen, overgewicht gaat terugdringen. Daarbij is het uiterst belangrijk om naast voldoende beweging en gezonde voeding ook een juiste leefstijl te ontwikkelen. Zo ben je duurzaam bezig en wordt je gaandeweg steeds gezonder.

SLIMMER is een gecombineerde leefstijlinterventie en dat houdt in dat je begeleidt wordt door een diëtist, fysiotherapeut, leefstijlcoach en de buurtsportcoach. Daarbij volg je groepslessen, lezingen, kookworkshops en ga je in gesprek over jouw doel om op gezond gewicht te komen en te blijven.

Wij geloven erin dat bewegen je beter maakt

Een betere conditie leidt tot meer activiteit

Meer bewegen zorgt voor een betere kwaliteit van leven

× Hoe kan ik je helpen?