LEEFSTIJL

Je bent niet ziek, maar onderweg naar beter.

Hoe is jouw manier van leven?

Ben jij hier tevreden over?

Krijg je genoeg beweging?

Maak je gezonde voedingskeuzes?

Weet je hoe je om kunt gaan met stress?

Tijdens leefstijlcoaching staan we hier uitgebreid bij stil. Samen kijken we waar je vast loopt en hoe we dit optimaal kunnen aanpakken.

Hoe goed zorg jij voor jezelf?

 

Waar jij woont is heel veel te beleven! Je kan eindeloos wandelen, fietsen of zelfs zwemmen. Er is genoeg ruimte voor ontspanning en beweging. Nu wil je alleen nog de knop omzetten, zodat je daadwerkelijk de wilskracht hebt om de ongezonde dingen te laten en de gezonde zaken te doen en blijven doen. Ook dan is leefstijlcoaching perfect voor jou!

Waar wil je beginnen?

Ons aanbod

Leefstijlcoaching

Jij wil je leefstijl veranderen, alleen de manier waarop je dat gaat doen is nog onduidelijk. Wat je wel al weet is dat je het zelf wilt doen. Je zoekt alleen nog naar een goede coach die je inzicht geeft in jouw huidige leefstijl en waar je kan verbeteren. Ook wil je hulp bij het stellen van concrete doelen. Jij weet dat het een langdurig proces is en daarbij weet jij zelf goed wanneer je even hulp nodig hebt.

Jij bent op zoek naar een leefstijlcoach. Iemand die jou bijstaat onderweg naar beter, maar waar jij zelf de regie houdt. 

SLIMMER

SLIMMER is een programma waarbij jij, samen met anderen, overgewicht gaat terugdringen. Daarbij is het uiterst belangrijk om naast voldoende beweging en gezonde voeding ook een juiste leefstijl te ontwikkelen. Zo ben je duurzaam bezig en wordt je gaandeweg steeds gezonder.

SLIMMER is een gecombineerde leefstijlinterventie en dat houdt in dat je begeleidt wordt door een diëtist, fysiotherapeut, leefstijlcoach en de buurtsportcoach. Daarbij volg je groepslessen, lezingen, kookworkshops en ga je in gesprek over jouw doel om op gezond gewicht te komen en te blijven.