PERSONAL TRAINING
AMELAND

Bij Beweegzorg Ameland nemen we jouw training serieus. 1-op-1 trainen onder professionele begeleiding van Joleen of Chris waarbij je vooraf je doelen kiest, of je nu in de Private Gym wil trainen, in het bos, op het strand of in zee*.Het kan allemaal.

*in de zomer, exclusief wetsuit.

Bel of app

Chris

Joleen

Wat staat je te wachten?

Effectief 45 minuten trainen gericht op jouw doelen.

 

Doel:   Sterker worden

Meer uithoudingsvermogen

Soepeler bewegen

Sneller worden

Betere balans

Hoe werkt het?

1

Aanmelding

Je meld je aan via de boekingsmodule waar je een datum en tijd kiest voor je PT sessie. Via de boekingsmodule kun je direct betalen. Als de gewenste datum en tijd beschikbaar is dan krijg je een bevestiging dat de PT sessie is goedgekeurd. Wil je binnen 48 uur boeken? Bel ons en we kijken wat er mogelijk is.

2

Voorbereiding

Voorafgaand aan de PT sessie wordt contact opgenomen met je over je doelen. Je krijgt een email met een aantal vragen zodat de sessie zo veel mogelijk past bij je wensen.

3

Training

Op de afgesproken datum en tijd word je verwacht in de private gym voor je training. Heb je een andere locatie afgesproken? Dan heb je gps-locaties gekregen van deze locatie en word je daar verwacht op de afgesproken tijd.

Is de training goed bevallen en wil je vaker? Maak gebruik van onze pakketten voor een fikse korting! We zien je graag weer!

4

Na de training

Gefeliciteerd! Je hebt punten verdient waarmee je spaart voor kortingen op komende programma’s, PT sessies of voor gebruik van de Private Gym. Kijk in je klantaccount hoeveel je al gespaard hebt en boek je volgende sessie alvast in.

Is de training goed bevallen en wil je vaker? Maak gebruik van onze pakketten voor een fikse korting! We zien je graag weer!