Boek direct

Doelen

Hoe werkt het?

SAMEN TRAINEN
AMELAND

Samen trainen is de oplossing als je graag samen traint met een vriend/vriendin, of een familielid en daarbij dezelfde professionele begeleiding wil als je bij personal training gewend bent.

Wat staat je te wachten?

Een uur lang samen trainen met jouw eigen gekozen groep, gericht op een samen gekozen doel.

 

Doel:   Sterker worden

            Meer uithoudingsvermogen

            Soepeler bewegen

            Sneller worden

            Betere balans

Hoe werkt het?

1

Aanmelding

Je meld je aan via de boekingsmodule waar je een datum en tijd kiest. Via de boekingsmodule kun je direct betalen. Als de gewenste datum en tijd beschikbaar is dan krijg je een bevestiging dat de trainingssessie is goedgekeurd. Wil je binnen 48 uur boeken? Bel ons en we kijken wat er mogelijk is.

2

Voorbereiding

Voorafgaand aan de training wordt contact opgenomen met je over jullie doelen. Je krijgt een email met een aantal vragen zodat de sessie zo veel mogelijk past bij je wensen.

3

Training

Op de afgesproken datum en tijd worden jullie verwacht in de private gym voor de training. Hebben jullie een andere locatie afgesproken? Dan hebben jullie gps-locaties gekregen van deze locatie en worden jullie daar verwacht op de afgesproken tijd.

 

4

Na de training

Gefeliciteerd! Je hebt punten verdient waarmee je spaart voor kortingen op komende programma’s, PT sessies of voor gebruik van de Private Gym. Kijk in je klantaccount hoeveel je al gespaard hebt en boek je volgende sessie alvast in. 

Is de training goed bevallen en wil je vaker? Maak gebruik van onze pakketten voor een fikse korting! We zien je graag weer!

× Hoe kan ik je helpen?