PNOE METABOLISCHE TEST

Binnen onze praktijk maken we gebruik van geavanceerde meetinstrumenten zodat we onze revalidatieschema’s en oefenschema’s zo optimaal mogeijk in kunnen richten. Daarom maken we ook gebruik van PNOE. Dat is een ademgasanalyse apparaat waarmee we heel nauwkeurig kunnen meten welke verbrandingszones voor jou van toepassing zijn. 

Wil je meer inzicht in jouw kunnen? Ben je benieuwd hoe jij zo optimaal mogelijk kunt trainen om af te vallen? Wil je jouw PR op de 21k verbeteren? Wij helpen je graag!

Boek nu!

Hoe werkt het?

1

Aanmelden

Boek een inspanningstest in, geef je voorkeur op voor datum en tijd en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. om de test in te plannen. 

2

Voorbereiding

Om er zeker van te zijn dat de testresultaten juist zijn dien je een aantal voorbereidingen te treffen, de instructies krijg je nader toegestuurd.

3

Test: RMR

De eerste testmeet het rustmetabolisme, hiervoor dien je te ontspannen en rustig te ademen terwijl je het apparaat draagt.

4

Spirometrie

Vervolgens vindt er een spirometrie plaats, hiermee krijgen we goed inzicht in je longcapaciteit.

5

Ramp test

Nu begint het inspannen! de ramp test vindt zo functioneel mogelijk plaats, dit kan op de fiets, loopband, roeiergo of skiergo. 

6

Analyse

Na de test vindt er een analyse plaats en krijg je de resultaten uitgelegd. Dan kan het opstellen van het trainingsplan beginnen.