Boek direct

Faciliteiten

Locatie

Hoe werkt het?

PRIVATE GYM
AMELAND

Welkom op de website van Private Gym Ameland. De plek waar jij in alle rust kunt trainen. Je boekt simpelweg een tijdslot van 1½ uur via de boekingsmodule. Wil je vaker gebruik maken van de gym? Koop een pakket voor fikse kortingen op de entreeprijs. Sporten in een professionele omgeving met de vrijheid van thuis, dat vind je bij Private Gym Ameland.

Faciliteiten

N

airco + ventilatie

N

Fietsergometer (hometrainer)

N

loopband

N

roeiergometer

N

squatrack

N

barbell 20kg (2x)

N

bumper plates (2x25kg, 2x20kg, 2x15kg, 2x10kg, 2x5kg)

N

drop pads

N

battle rope

N

dip station

N

ringen

N

indoboard

N

bosubal

N

plyoboxen

N

weerstandsbanden (loop bands, super bands, multiband)

N

suspension trainer

N

buikspierwiel

N

kettlebell (16kg, 20kg)

N

verstelbare dumbells (2×2-25kg)

N

springtouw

N

slam ball 6kg

N

bokszak

N

draadloze speaker

Locatie

Fabrieksweg 34a
9161 CG Hollum
contact@beweegzorgameland.nl
06 40 55 13 15

De gym is gevestigd op bedrijventerrein Hollum en goed bereikbaar met fiets, auto en te voet. Let op parkeren kan maar met 1 auto.

Hoe werkt het?

1

Boeken

Boek gemakkelijk hier je afspraak via het klantenpanel. Je hebt de keuze uit voordeelbundels of losse toegangstickets. Kies je gewenste datum en tijd en reserveer je afspraak voor de Private Gym

2

Betalen

Na je keuze voor datum en tijdstip wordt je meteen doorgestuurd naar de betaalpagina waar je onder andere met creditcard, ideal en paypal kan betalen

3

Bevestiging van de afspraak

Na betaling is je reservering definitief. Je kunt nu op jouw gewenste dag en tijd in alle vrijheid en rust gaan sporten.

4

Toegangscode

Voor entree krijg je een unieke code waarmee de deur geopend kan worden, heb je kort van tevoren geboekt? Bel dan even aan en we regelen dat je naar binnen kan.

5

Gebruik van de Private Gym

Nadat je met je unieke toegangscode naar binnen bent gekomen kun je de hele ruimte gebruiken om te sporten, behalve de behandelkamer. Zorg ervoor dat je de gebruikte appraten en materialen weer schoon achter laat. Na anderhalf uur kun je de deur weer achter je sluiten.

6

Credits

Je bent nu lid van de community van Beweegzorg Ameland! Elke boeking spaar je punten waarmee je spaart voor kortingen en gratis private gymsessies. Niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je portemonnee. Hoe meer je sport des te meer korting je krijgt.

× Hoe kan ik je helpen?