ACTIVITEITEN

Omdat er heel veel valt te vertellen en uit te leggen omtrent sporten en bewegen bieden we actief aan over een breed scala aan onderwerpen binnen het sport- en beweegdomein. Kijk hieronder voor het actuele aanbod.

Seniorfit 60+ 

Ontdek het plezier van Senior Fit bij Beweegzorg Ameland! Onze speciaal ontworpen activiteit is gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van senioren.

Kidsclub

Wij geloven in het belang van plezier en beweging voor kinderen. Onze speciale activiteit is ontworpen om kinderen actief te laten zijn terwijl ze genieten van een veilige en leuke omgeving.

HIIT / Circuittraining

We bieden de perfecte combinatie van intense intervaltraining en uitdagende circuitoefeningen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid naar een hoger niveau te tillen. 

Crossfit

Onze ervaren coaches begeleiden je door een combinatie van gewichtheffen, cardiovasculaire oefeningen en gymnastiek, waarbij de nadruk ligt op techniek, veiligheid en uitvoering.

Bootcamp

Welkom bij onze uitdagende bootcamplessen bij Beweegzorg Ameland! Ben je op zoek naar een intense en dynamische training die je conditie naar een hoger niveau tilt? 

Boksen

Of je nu een beginnende bokser bent of al wat ervaring hebt, onze bokslessen bieden de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen, fysiek fit te worden en je zelfvertrouwen te vergroten.

Yoga

We nodigen je uit om de rust en balans te vinden die je zoekt, terwijl je werkt aan een sterker, flexibeler en gezonder lichaam. Onze ervaren yogadocenten begeleiden je in een gastvrije en ondersteunende omgeving, waarin zowel beginners als gevorderde yogi’s zich thuis voelen.

Zwangerfit

Deze speciaal ontworpen cursus is gericht op het bevorderen van een gezonde en actieve zwangerschap. Onze deskundige instructeurs begeleiden je door veilige en effectieve oefeningen die zijn afgestemd op de behoeften van zwangere vrouwen. 

Vrij sporten

Met onze optie voor vrij sporten heb je de flexibiliteit om op je eigen tempo te trainen en je fitnessdoelen te bereiken. Onze moderne faciliteiten bieden een breed scala aan trainingsapparatuur en -ruimtes, zodat je kunt werken aan kracht, uithoudingsvermogen en algemene fitheid.