Boksen 

Welkom in de opwindende wereld van boksen! Of je nu een beginnende bokser bent of al wat ervaring hebt, onze bokslessen bieden de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen, fysiek fit te worden en je zelfvertrouwen te vergroten. Onze bokstrainingen zijn ontworpen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en fitnessniveaus, met de hoogste prioriteit voor veiligheid onder begeleiding van professionele instructeurs.

Boksen is niet alleen een fantastische manier om je hele lichaam te trainen, maar het biedt ook talloze voordelen voor je geestelijke gezondheid. Van stressvermindering en het opbouwen van zelfdiscipline tot het vergroten van je concentratievermogen, boksen helpt je om frustraties los te laten en spanningen te verminderen. Onze dynamische en gevarieerde bokslessen omvatten een breed scala aan trainingsmethoden, waaronder schaduwboksen, stootzaktraining, voetsnelheidsoefeningen en partnerwerk. Sluit je aan bij onze boksfamilie, ervaar de opwinding van de ring en werk samen met ons aan een sterker, zelfverzekerder en gezonder jij!

Wilt u meedoen aan de bokslessen?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.