Bootcamp

Welkom bij onze uitdagende bootcamplessen bij Beweegzorg Ameland! Ben je op zoek naar een intense en dynamische training die je conditie naar een hoger niveau tilt? Onze bootcamplessen bieden precies dat! Onder begeleiding van ervaren trainers en in een motiverende groepsomgeving zul je werken aan je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid. Bereid je voor op een geweldige workout die je uitdaagt en inspireert. Doe vandaag nog mee en ontdek de kracht van bootcamp!

De lessen vinden het meeste buiten plaats. 

Wilt u meedoen aan Bootcamp bij Beweegzorg Ameland?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.