HIIT/Circuittraing

Welkom bij onze energieke HIIT- en Circuittraining-lessen bij Beweegzorg Ameland! We bieden de perfecte combinatie van intense intervaltraining en uitdagende circuitoefeningen om je kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te motiveren in een energieke groepsomgeving.

Bij onze HIIT- en Circuittraining-lessen kun je verwachten dat je hartslag omhoog gaat, calorieën worden verbrand en je grenzen worden verlegd. Met gevarieerde en dynamische workouts dagen we je uit om alles te geven en je persoonlijke doelen te overtreffen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Doe vandaag nog mee en ontdek de kracht van HIIT en Circuittraining – een effectieve weg naar een sterker, fitter en gezonder lichaam.

Wilt u meedoen aan HIIT/Circuittraining?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.