Kidsclub

Welkom bij de Kidsclub van Beweegzorg Ameland! Wij geloven in het belang van plezier en beweging voor kinderen. Onze speciale activiteit is ontworpen om kinderen actief te laten zijn terwijl ze genieten van een veilige en leuke omgeving.

Bij de Kidsclub streven we ernaar om een stimulerende en speelse omgeving te creëren waar kinderen kunnen ontdekken, leren en groeien. Onze deskundige begeleiders hebben ervaring in het werken met kinderen en zijn toegewijd om elke sessie leuk en leerzaam te maken.

In de Kidsclub dagen we kinderen uit om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen, zoals balans, coördinatie en kracht. We bieden een breed scala aan activiteiten, zoals spelletjes, sporten, dansen en teamuitdagingen. Dit stelt kinderen in staat om hun energie kwijt te raken, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden leren en hun zelfvertrouwen vergroten.

Wilt je meedoen aan Kidsclub?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.