Senior Fit

Ontdek het plezier van Senior Fit bij Beweegzorg Ameland! Onze speciaal ontworpen activiteit zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van senioren.

Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige omgeving waarin senioren kunnen werken aan hun fysieke conditie. Of je nu net begint met sporten of al een actieve levensstijl hebt, onze Senior Fit-lessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus.

Bij Senior Fit draait het om het behoud en de verbetering van kracht, flexibiliteit, balans en uithoudingsvermogen. We bieden een scala aan oefeningen en activiteiten die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van senioren, zodat je op een comfortabel tempo kunt werken aan je persoonlijke doelen.

Naast de fysieke voordelen is Senior Fit ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en sociale interactie te hebben. Onze groepslessen creëren een gezellige en ondersteunende sfeer, waarbij vriendschappen kunnen ontstaan en je je gesteund voelt door mededeelnemers.

Wilt u meedoen aan Senior Fit?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.