Yoga

Welkom bij onze ontspannende en verkwikkende yogalessen bij Beweegzorg Ameland! We nodigen je uit om de rust en balans te vinden die je zoekt, terwijl je werkt aan een sterker, flexibeler en gezonder lichaam. Adriana Bruin-Blokker begeleid je in een gastvrije en ondersteunende omgeving, waarin zowel beginners als gevorderde yogi’s zich thuis voelen.

In onze yogalessen combineren we houdingen (asana’s), ademhalingstechnieken (pranayama) en meditatie om je fysieke en mentale welzijn te bevorderen. Of je nu wilt ontstressen, je flexibiliteit wilt verbeteren of gewoon een moment van rust wilt ervaren, onze yogalessen bieden een welkome ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Kom vandaag nog langs en ontdek de harmonie tussen lichaam en geest bij Beweegzorg Ameland – jouw reis naar innerlijke rust begint hier.

Wilt u meedoen met de Yoga lessen bij Beweegzorg Ameland?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.