CrossFit 

Welkom bij onze dynamische en uitdagende CrossFit-lessen bij Beweegzorg Ameland! Stap in onze trainingsarena en ontdek de kracht van functionele fitness en gemeenschap. Onze ervaren coaches begeleiden je door een combinatie van gewichtheffen, cardiovasculaire oefeningen en gymnastiek, waarbij de nadruk ligt op techniek, veiligheid en uitvoering. De intense en gevarieerde trainingen dagen je uit op alle vlakken, zowel fysiek als mentaal.

CrossFit gaat verder dan alleen een sport. Het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen, aanmoedigen en inspireren om het beste uit zichzelf te halen. In onze CrossFit-lessen vind je een motiverende en inclusieve omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar persoonlijke doelen na te streven, ongeacht het fitnessniveau. Kom vandaag nog langs en ervaar de opwinding en de resultaten van CrossFit bij Beweegzorg Ameland. Het avontuur wacht op je, klaar om je uit te dagen en te transformeren.

Meedoen aan CrossFit?

Om deel te kunenn nemen aan de activiteiten of om vrij te sporten , werken wij met een applicatie. U dienst zich eerst aan te melden en daarna kunt u vanuit onze omgeving boekingen plaatsen.

1

Aanmelden

U dient zich eerst aan te melden .

U kunt via deze link eenvoudig en snel een account aanmaken

2

Tarief kiezen

Als u een account heeft aangemaakt dan kunt u kiezen uit onze tarieven. Deze bestaat uit een enkel ticket, strippenkaart en het meest voordelig een abonnement waarbij u toegang hebt op alle activteiten. 

3

Boeken

Na het kiezen van uw tarief gaat u naar de agenda/rooster binnen de virtuagymm omgeving en kunt vanuit het rooster de desgewenste activiteit kiezen en boeken.