De aanmeldingen stromen al aardig binnen! 💪😎🌞

Maar er stromen natuurlijk ook vragen binnen en daar zijn we heel blij mee! Voor de aanvangstijden kun je het beste kijken in de kalender, hier vind je ook de locatie. Daarnaast zijn de activiteiten gericht op jongeren tussen de 12 en 27 jaar en hopen we dan ook dat deze doelgroep zo veel mogelijk meedoet 😃. Als er ruimte is bij een activiteit dan mag je uiteraard meedoen als je jonger of ouder bent. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar het meest voor de jeugd. De activiteiten zijn GRATIS dankzij de SUMMER GAMES

Hieronder een overzicht per activiteit

SWIM-RUN (lifesaving)

Leeftijd: 10+

Wat ga je doen? Op maandag onder leiding van lifeguard Frank ga je zwemmen in de Noordzee. Bij de trainingen wordt minimaal anderhalve kilometer hardgelopen en 500 meter gezwommen. Daarnaast oefenen we met onderdelen die ook bij lifesaving gebruikt worden. Een aanvraag staat uit bij de KNRM lifeguards om ook gezamenlijk te trainen voor de jeugd. Zo leer je zeker veilig zwemmen in zee!

Kosten: GRATIS

YOGA (of een alternatieve ontspannen manier van bewegen)

Leeftijd: alle leeftijden

Wat ga je doen? Op dinsdag is er aandacht voor een bewuste manier van bewegen! in het zand. We dagen je uit om de grenzen van je lijf te leren kennen. Verderop in de zomer hebben we een aantal gastdocenten gevraagd om ook een les te geven. Daarnaast geven we zelf de lessen zoveel mogelijk op de “yoga” manier, maar wel vanuit onze eigen stijl.

Kosten: GRATIS

BEACHVOLLEYBAL

Leeftijd: 12+ (voor 12- is er een eigen volleybalnet)

Wat ga je doen? Elke woensdag kun je punten smashen. In Hollum ga je, samen met sc Amelandia en in Nes met sc Nes Buren, leren volleyballen op het strand. Dus met beachvolleybalregels en bij voldoende animo is er de mogelijkheid om een klein toernooi te spelen of zelfs een zomercompetitie. gezellig samen sporten!

Kosten: GRATIS

STRANDFITNESS

Leeftijd: 12+

Wat ga je doen? Elke donderdag bouwen we op het strand een fitness met behulp van een aantal attributen, zand en zeewater gaan we oefeningen doen om sterker te worden.

Kosten: GRATIS

GOLFSURFEN

Leeftijd: 12+ (kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma zijn ook welkom voor de startlessen)

Wat ga je doen? Elke vrijdag kun je golfsurfen bij Ameland Adventure. De eerste drie weken zijn bedoeld als echte surflessen en daarna worden er intermediate trainingen verzorgd. Je hebt dan al wat geleerd en gaat mee met ervaren surfers zodat je de sport echt onder de knie krijgt.

Kosten: GRATIS

INDOBOARDEN/SLACKLINEN

Leeftijd: 12+

Wat ga je doen? Elke zaterdag kun je leren balanceren in het klimpark! Zoals wellicht bekend van de Madnes Festival is indobaorden een balansoefening met een plank op een rol. Slacklinen is je balans houden op een brede spanband gespannen tussen twee bomen.

Kosten: GRATIS

SUPPEN

Leeftijd: 10+ (jongere kinderen onder begeleiding)

Wat ga je doen? zondag is het SUPdag. SUP staat voor Stand-Up Paddleboard. Je staat dus op een heel groot surfboard en je peddelt zodat je vooruit komt. Gegarandeerd plezier!

Kosten: GRATIS

Hopelijk tot ziens deze zomer! 🤙