Werken bij Beweegzorg Ameland

Jouw loopbaan is niet statisch, welkom bij de meest bewogen baan van je carrière

Wij zijn op zoek naar mensen die net als ons met veel energie aan het werk willen. Coaches, trainers en therapeuten die met onze klanten/cliënten/patiënten samen gaan werken aan hun route herstel of hun doel. Onderweg naar beter haak jij aan met de juiste kennis en kunde zodat zij kunnen excelleren. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe focus? Kom eens langs bij ons. Wellicht ben je dan op de juiste plek belandt.

Wat ons beweegt

Beweegzorg Ameland is een praktijk voor fysiotherapie met daaromheen een breed scala aan activiteiten gericht op preventie en beweeggerelateerde activiteiten. We bieden regelmatig sportactiviteiten aan in combinatie met andere sport- en recreatiebedrijven van Ameland en zijn ook als zorgprofessionals actief betrokken bij sportverenigingen. Het gaat er bij ons om dat de beweegnorm daadwerkelijk een norm is, waarbij er geen excuses zijn om het niet te kunnen halen. Daar is de brede schil van activiteiten voor bedoeld: Zorgen voor beter bewegen, zorgen voor meer beweging en zorgen voor een bewogen leefomgeving. Dit doen we met een breed team! En daar hebben wij jou voor nodig!

Leren bij Beweegzorg Ameland

Vanuit onze eigen drive leren we altijd nieuwe dingen. Daar hebben we graag frisse input bij als katalysator voor een soepel draaiende denktank. Wil jij stage lopen bij ons? Of lijkt het je leuk om een afstudeeronderzoek binnen ons bedrijf te draaien? We zien je motivatie graag tegemoet. 

Onderzoek doen bij Beweegzorg Ameland

Ameland is een uitstekende plaats om onderzoek te doen. De populatie is afgebakend en dat is de leefomgeving ook. Hierdoor is het mogelijk om langere studies te doen naar het effect van bijvoorbeeld bepaalde oefentherapeutische interventies.Of hoe een leefstijlcampagne kan leiden tot gezonder gedrag. Wij denken graag mee en stellen onze faciliteiten beschikbaar. 

Openstaande vacatures:

  • Op dit moment hebben wij helaas geen openstaande vacatures

Stageplekken:

  • Fysiotherapie
  • Leefstijlcoach
  • Sportkunde
  • Bewegingswetenschappen

Zonder beweging komt niemand vooruit!

Heb jij wat wij zoeken?

Ben je geïnteresseerd in een van de openstaande vacatures? Reageer dan via de bovenstaande link. Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en zie jij jezelf werken maar op een andere manier dan de openstaande vacatures? Schroom niet en stuur een open sollicitatie. Wij leren je graag kennen en wellicht zijn er mogelijkheden om jouw competenties tot bloei te brengen bij Beweegzorg Ameland.