WORKSHOPS

Omdat er heel veel valt te vertellen en uit te leggen omtrent sporten en bewegen bieden we workshops aan over een breed scala aan onderwerpen binnen het sport- en beweegdomein. Kijk hieronder voor het actuele aanbod

Gezond op gewicht: trainen om af te vallen

Sporten doe je om gezond te zijn en het is dan fijn als je ook een gezond gewicht daarmee kan bereiken. Deze workshop leer je hoe je dat doet, in theorie en in de praktijk

Gewichtheffen: de Basics

In een goed trainingsschema is krachttraining onmisbaar. Deze workshop geeft je een solide basis om te starten met gewichtheffen. (squat, bench press, row, deadlift)

Trainen op hartslag

Tijdens deze workshop leer je de ins en outs van hartslaggestuurd trainen. Ook gaan we praktisch aan de slag om jouw eigen hartslagzones te bepalen. 

Velocity Based Training

Jij wil meer halen uit je krachttraining. Ook wil je leren hoe je snelheidszones kan benutten om beter te worden in jouw sport.

Ademspiertraining

Iets waar je niet vaak bij stilstaat want het gaat automatisch. Maar het trainen van je ademspieren is zeer zinvol! tijdens deze workshop leer je de ins en outs. 

Grip op terugkerende rugklachten

Rugklachten zijn een veelvoorkomende klacht en daar moet je zelf grip op krijgen. Deze workshop geeft je praktische tips en tools om je rug de baas te zijn.

× Hoe kan ik je helpen?